Cease Therapie


Cease therapie


Systematische ontstoring

CEASE therapie (homeopathische DETOXIFICATIE)  is een methode die gericht is op het wegnemen van mogelijke externe, toxische belastende factoren, die in onze moderne tijd hebben bij gedragen aan de enorme toename van moderne ziekten en gedragsstoornissen bij velen kinderen en volwassenen.

Deze therapie ontwikkeld door Dr. Tinus Smits na jarenlange behandeling en observatie van kinderen binnen het autistisch spectrum, met geweldige resultaten.

CEASE therapie is gebaseerd op systematische ontstoring van verschillende oorzaken, die o.a. verband houden met de ontwikkeling van een autistische of aanverwante stoornis bij veel kinderen (denk ook aan ADHD, PDD-NOS, ADD, etc.)  Dr. Smits heeft ondervonden dat Autisme eigenlijk een stapelingsziekte is. Hij heeft dit kunnen bewijzen uit eigen ervaring. Kinderen uit het autistische spectrum verbeterden aanzienlijk en een percentage van zijn 300 patiënten behaalden zelfs totale genezing na zijn ontstoringskuren! Er spelen dus meerdere oorzaken een rol !

Naast de behandeling van Autisme, waaruit Tinus zijn methode ontwikkeld heeft is deze methode ook zeer geschikt voor iedereen die in zijn/haar gezondheidstoestand achteruit is gegaan door externe belastingen vanuit onze moderne wereld van vandaag. Deze belastingen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde natuurlijke genezingsprocessen, die met homeopathie in gang worden gezet geblokkeerd worden en homeopathische behandelingen langer nodig zijn of niet dat resultaat behalen wat van ze verwacht wordt. CEASE therapie is dus een welkome aanvulling op de homeopathische behandeling.

Behandeling

Met uw CEASE therapeut stelt u samen een behandelplan op, welke oorzaken er voor ontstoringkuren in aanmerking komen. Dit wordt bepaald aan de hand van een checklist van de perioden voor, tijdens en na de geboorte van het betreffende kind of volwassene. Uit het verhaal van de levensloop  worden alle mogelijke oorzakelijke factoren gehaald, die verslechtering in de gezondheidstoestand van de desbetreffende teweeg hebben gebracht op lichamelijk of emotioneel niveau. Deze komen in aanmerking voor ontstoring. Bijvoorbeeld: toxische stoffen uit medicijnen, vaccinaties, voeding, milieu, industrie etc..

Met Isotherapie, een vorm van homeopathie, die deze toxische stoffen als homeopathisch medicijn gebruikt, wordt als het ware de verstorende werking uitgewist. Naast deze ontstoringskuren wordt er ondersteunend gewerkt met homeopathische constitutionele middelen. Wilt u meer weten over deze CEASE methode of  wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neemt u dan contact met mij op. In 2010 ben ik opgeleid tot erkend CEASE- therapeut .

Klassieke homeopathie is zonder problemen te gebruiken naast reguliere medicatie.
U bent van harte welkom in mijn praktijk in Leefstijlcentrum de Remise!


Mr. van Coothstraat 8a
6651 ZJ Druten

E: 
T: +31 (0)6-53453340

Lid van NVKH 02-1545     KvK 11048458     RBCZ 170369R
AGB 90035014     AGB Praktijkcode 90013959


© Wendy Reuser - Website: Van Dongen Design