Over mij

Wendy Reuser

Welkom in mijn praktijk voor klassieke homeopathie. Mijn naam is Wendy Reuser. Samen met mijn partner en 2 kinderen woon ik in Druten.

Mijn ouders hebben een voorliefde voor de natuur en de daarbij behorende kruiden. De interesse voor de natuurgeneeskunde was er al van jongs af aan. In eerste instantie heb de 3- jarige opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd en de daarbij horende medische basiskennis.

Toch was dit voor mij niet voldoende, ik wilde meer diepgang voelen bij de mensen, de keuze op homeopathie te gaan studeren was dan ook niet moeilijk. In 2002 ben ik gestart met de 5- jarige HBO opleiding op de HvNA. In 2007 ben ik gestart met mijn praktijk voor klassieke homeopathie.

Door middel van homeopathie kan ik de mens als een uniek persoon benaderen en behandelen, zonder deze op te delen in lichaam, denken of voelen. U kunt bij mij terecht voor alle (chronische) klachten van lichamelijke en emotionele aard, gedrags- en energieproblemen.


Naast homeopathie heb ik mij verdiept in de IH (Inspiring Homeopathy) methode en de CEASE (Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression) methode. De CEASE behandeling is het ontstoren van blokkerende effecten op uw gezondheid als gevolg van vaccinaties, ziektes, medicaties of gifstoffen. De IH methode gaat uit van basale problemen, die ieder mens kan tegenkomen in het leven, zoals faalangst, boosheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, kwetsbaarheid.

Daarna  heb ik een 4 -jarige bacheloropleiding bedrijfspsychologie gevolgd. Hierdoor kan  ik u naar wens naast een homeopathische behandeling ook coachingsgesprekken aanbieden.

Dit alles maakt het mogelijk om u op een breed vlak, met gebruikmaking van verschillende methoden, te behandelen.

Neem gerust contact op bij vragen, voor het maken van een afspraak of om vrijblijvend de homeopathische behandelmogelijkheden voor jezelf of voor je kind te bespreken.

Klassieke homeopathie is zonder problemen te gebruiken naast reguliere medicatie.
U bent van harte welkom in mijn praktijk in Leefstijlcentrum de Remise!


Mr. van Coothstraat 8a
6651 ZJ Druten

E: 
T: +31 (0)6-53453340

Lid van NVKH 02-1545     KvK 11048458     RBCZ 170369R
AGB 90035014     AGB Praktijkcode 90013959


© Wendy Reuser - Website: Van Dongen Design